0 Καλάθι
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 4971113

Εταιρία

Η Εταιρεία Kalista

Η Ιστορία μας

Καθημερινά, επενδύουμε την ενέργειά μας, σε δημιουργική σκέψη και καινοτόμες ιδέες. Στόχος μας είναι, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, να δημιουργούμε εικόνες υψηλής αισθητικής.

 

Τα kalista, εκπροσωπούν τα περισσότερα από τα πιο γνωστά brands στον χώρο της υπόδησης, λειτουργώντας ουσιαστικά ως brands collectors.

Η πολυετής εμπειρία και επαφή μας με το αντικείμενο, μας δίδαξε ότι οι ιδέες λειτουργούν όπως και τα παπούτσια, έρχονται σε όλα τα μεγέθη. Έτσι, τον Δεκέμβρη του 2005, πραγματοποιήσαμε ένα όνειρό μας.

 

Το πρώτο kalista, στον Κορυδαλλό, ήταν γεγονός.

Τον Σεπτέμβρη του 2008, επεκταθήκαμε με δεύτερο κατάστημα, στην Ελευσίνα.

Και τον Σεπτέμβρη του 2019, επεκταθήκαμε με τρίτο κατάστημα, στην Καλλιθέα.

 

Δημιουργική Σκέψη & Καινοτόμες Ιδέες

Καθημερινά, επενδύουμε την ενέργειά μας, σε δημιουργική σκέψη και καινοτόμες ιδέες. Στόχος μας είναι, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, να δημιουργούμε εικόνες υψηλής αισθητικής.

Ξεκινήσαμε με τη διάθεση γυναικείων υποδημάτων, τσαντών και αξεσουάρ, γιατί μας αρέσει να βλέπουμε όμορφες και καλοντυμένες τις γυναίκες, γύρω μας. Στην πορεία, ορμώμενοι και από τη δική μας ανάγκη, εμπλουτίσαμε τις συλλογές μας με υποδήματα άριστης ποιότητας και αισθητικής, ικανοποιώντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των μικρών πρωταγωνιστών της ζωής μας. Το 2017 αποφασίσαμε να ικανοποιήσουμε τις ανδρικές ανάγκες σε υποδήματα και αξεσουάρ. Εκπροσωπώντας μια ευρεία γκάμα επώνυμων brands καταφέραμε να πρωταγωνιστήσουμε και στην επώνυμη ανδρική υπόδηση.

Λιτά και ζεστά, τα καταστήματα kalista, είναι το ιδανικότερο μέρος για τις αγορές σας. Το προσωπικό μας, άρτια εκπαιδευμένο, είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας προτείνει ολοκληρωμένες ιδέες styling. Στο πολύ καλό service, έρχεται να προστεθεί η ευχάριστη ατμόσφαιρα και η ψυχαγωγική νότα από το Fashion TV, always on για non-stop ενημέρωση από πασαρέλες του εξωτερικού.